Усе звесткі адным радком
Грыбы і грыбная кулінарыя: папул. энцыкл. давед./ Г. Сяржавіна, І. Яшкін. Мінск: Бел. асац. кулінароў, 2005. 392 с.
Наяўнасць
Асобнікаў — 1, электронных — 0
Тып выдання
кніга
Звесткі аб адказанасці

Г. Сяржавіна, І. Яшкін

Звязаныя асобы
Горад, выдавецтва
Мінск: Бел. асац. кулінароў
Год выдання
Фізічныя характарыстыкі
392 с.
Звязаныя лакацыі
Гэта кэшаваныя старонка. Апошняя сінхранізацыя з базай - 17.05.2019 08:29:29

Каментароў — 0

Запрашаем да абмеркавання! Звяртаем увагу, што каментары са спасылкамі і ад неаўтарызаваных аўтараў прэмадэруюцца.

Аўтарызавацца можна праз

Перайсці да абмеркавання гэтай старонкі.

* УВАГА! Партал ETHNO.by не прадугледжвае тэхнічнай магчымасці каментавання на старонках партала. Абмеркаванне матэрыялаў партала цалкам ажыццяўляецца сродкамі вонкавага сэрвіса Disqus.com, уладальнік каторага, паводле Пастановы Савета Міністраў РБ №850 ад 23.11.2018 нясе адказнасць за ідэнтыфікацыю карыстальнікаў і іх каментары.