:: calculation
2013
Загаловак text
Цікавасць да кухні ў вузкіх колах Кулінарыя як стратэгічны рэсурс — чаму б і не?
Спасылка embed
Дата публікацыі date
23.05.2013
Катэгорыя category
публіцыстыка
Анатацыя text

Сёння ў інвентары нематэрыяльнай культурнай спадчыны Беларусі — шэсць элементаў, звязаных з традыцыйнай кулінарыяй. Што дало гэтым кулінарным традыцыям унясенне іх у інвентар нематэрыяльнай культурнай спадчыны? Мабыць, самае істотнае — шырокую вядомасць у вузкіх колах. Але цікаўнасць грамадства ў цэлым да традыцыйнай кухні пакуль невялікая. Можа, гэта абумоўлена стэрэатыпным поглядам на яе як “цяжкую” для страўніка?

СМІ app
Аўтар(ы) app
Звязаныя персаналіі app
Звязаныя выданні app
Карта calculation
Звязаныя лакацыі app
Тэмы app
Гэта кэшаваныя старонка. Апошняя сінхранізацыя з базай - 08.09.2018 18:11:24

Каментары

Будзем радыя заўвагам і ўдакладненням! Але каментары ад ананімаў і каментары са спасылкамі перад публікацыяй праходзяць прэмадэрацыю.