Поўная назва
в. Дзеркаўшчына, Глыбоцкі раён (Коробовский c/c), Віцебская вобласць, Беларусь
Катэгорыя
паселішча
Тып паселішча
в.
Карта
Назва BE
Дзеркаўшчына
Назва RU
Дерковщина
Назва INTL
Dzierkaŭščyna
Спасылкі
Latitude
55.066558
Longitude
27.5482791
Краіна
Вобласць/ваяводзтва
Раён/павет
Савет/гміна
Код/СОАТО
2215828051.0000

Відэатэка 1 (праз поле „Звязаныя лакацыі“)

  1. 2018 - Жывая культура — Традыцыйная тэхналогія выпечкі жытняга хлеба ў вёсцы Дзеркаўшчына [перадача]

Элементы НКС 1 (праз поле „Арэол распаўсюду“)

  1. Традыцыйная тэхналогія выпечкі жытняга хлеба ў вёсцы Дзеркаўшчына Глыбоцкага раёна Віцебскай вобласці

Калектывы 1 (праз поле „Звязаныя лакацыі“)

  1. Дзеркаўшчынскі цэнтр культуры, в. Дзеркаўшчына, Глыбоцкі р-н

Прэса 9 (праз поле „Звязаныя лакацыі“)

  1. 2013.01.16 — Традыцыйная тэхналогія выпечкі жытняга хлеба / Інвентар НКС / livingheritage.by
  2. 2013.01.18 — Вынікі пасяджэння Беларускай рэспубліканскай навукова-метадычнай рады па пытаннях гісторыка-культурнай спадчыны....
  3. 2013.01.28 — Рэцэпт хлеба Сцепаніды Лупач з Глыбоцкага раена ўключаны ў Дзяржаўны спіс нематэрыяльных гісторыка-культурных ка...
  4. 2015.05.11 — Хлеб у беларускай традыцыйнай культуры / Первая кулинарная школа "О еде" http://oede.by/
  5. 2015.05.23 — Цікавасць да кухні ў вузкіх колах Кулінарыя як стратэгічны рэсурс — чаму б і не? / Культура — штотыднёвая грамад...
  6. 2015.06.13 — Інвентар у дзеянні і ў планах Глыбоччына: чым цікавая аўтэнтыка / Культура — штотыднёвая грамадска-асветнiцкая г...
  7. 2016.08.05 — ВІНШУЕМ з атрыманнем статусу гісторыка-культурнай каштоўнасці! / Інвентар НКС / livingheritage.by
  8. 2017.07.06 — Кулінарныя традыцыі беларусаў знаходзяцца пад аховай дзяржавы / СБ. Беларусь сегодня / Советская Белоруссия / Ра...
  9. 2018.08.07 — Кацярына Ваданосава: Кожная вандроўка — як адкрыццё маленькага свету... / Газета "Звязда" (zviazda.by)
Гэта кэшаваныя старонка. Апошняя сінхранізацыя з базай - 19.05.2020 11:08:13

Каментароў — 0

Запрашаем да абмеркавання! Звяртаем увагу, што каментары са спасылкамі і ад неаўтарызаваных аўтараў прэмадэруюцца.